Menu

EGIF - TSIF Oldboys referat

image
xx
11. maj 2024 kl. 11:37
Bilfri kamp for Egif oldboys onsdag d. 8. maj mod Taulov/Skærbæk (5-0)

Bilfri kamp for Egif oldboys onsdag d. 8. maj mod Taulov/Skærbæk (5-0)

Trænerteamet havde indkaldt til kamp med meldingen om bilfri onsdag. Om det skyldes oliekrisen, ligesom det var tilfældet i 1973, eller om der denne onsdag var andre grunde til den bilfri onsdag, må forblive i det uvisse. Bøderne sad i hvert fald løst (igen.) Der var to nye debutanter i truppen til kampen mod Taulov. Kasper Clausen og Lukas Mortensen. Lukas blev hentet ind i 11. time på en noget uvant position - målmandsposten. Her gjorde han det i øvrigt fremragende. Kasper Clausen spillede også en god kamp. Var god til at suge boldene til sig og gå med i spillet. Dog mener han selv, at der godt kan bygges lidt på formen. Visse vasse.

Egif startede kampen som lyn og torden og sad vel på kampen fra start til slut. En del af angrebene i 1. halvleg kom via højresiden med Øberg som offensiv assisterende højreback og Nicholas på kanten. Boldene blev fordelt via forsvaret, som bestod af Køter og Morten Motor, og den centrale akse på midten bestående af de hårdtarbejdende Møller og Stigbjerg samt Clausen. Første mål kom ret hurtigt. Øberg fik bolden nede ved baglinjen. Øberg spillede den på tværs, så Krogh kunne lave et tap in-mål. Nemt. 1-0. Jeg er dog skeptisk ved, om Øbergs aflevering var tiltænkt Krogh? Men lad nu bare tvivlen komme Øberg til gode. Fremragende.

Det blev også 2-0. Denne gang var det et indlæg, der havnede hos Møller. Møller så en helt fri Taulov spiller og fandt ham. Taulov spilleren sparkede den stensikkert ind i nettet. 2-0 til Egif. Lækkert sparket ind og god assist fra Møller.

3-0 skulle det også blive. Denne gang var det venstrebacken Larsen, der kom helt ind i det lille felt. Bolden kom igen via højresiden og både Rosé og Larsen var søgt fra venstresiden. Bolden havnede derinde for fødderne af Rosé og han smed med en fræk lille hælaflevering bolden hen til den gamle goalgetter Larsen. Larsen svigtede selvfølgelig ikke. 3-0.

Taulov spillede med verdens højeste firebackkæde og heldigvis formåede vi også at straffe det indimellem. Bolden kom igen igen ud i højresiden og Øberg fik sin anden assist til Krogh. Øberg smed bolden hen i det tomme rum mellem forsvaret og målmanden. Lynhurtige Krogh opfanger bolden og chipper den elegant hen over målmanden. Dejligt at have Krogh tilbage. 4-0.

I 2. halvleg fortsatte vi hvor vi slap. Indskiftede Ruben scorede til 5-0 på sin første boldberøring i kampen. Rubens scoringsnit er fortsat tårnhøjt. Han er iskold foran kassen. Indlægget til Ruben kom fra venstresiden ind til Møller, der igen var kommet i feltet. Møller prøvede at få hans stive ben op i noget, der kan minde om et saksespark og så alligevel langt fra. Dog var det nok til at få bolden videre hen til Ruben. Stærkt!
5-0 blev også kampens slutresultat. Det var dog ikke fordi, at der ikke var chancer til mere end de 5-0. Anton drev gæk med sin direkte oppasser flere gange. Han kaldte selv duellen for “David mod Goliat.” Selvom Anton fik det til at se legende let ud, manglede skarpheden desværre, når kuglen skulle finde det sidste stykke vej ind i målet.
Taulov havde dog også lidt muligheder undervejs. Lukas reddede flot det der var, og ellers stod forsvaret også solidt i dagens kamp.
Generelt en god præstation over hele linjen.

Vi takker ydmygt over den flotte opbakning fra sidelinjen. Mange unge drenge havde valgt at blive efter deres egen træning og kiggede sammen med deres forældre på, at de lokale helte skulle spille. Kent Paulsen skal roses for de dugfriske kasser efter kampen. Der er blevet kælet for flaskerne. En fornøjelse at se, at der bliver gjort noget ud af de vigtige ting! God stemning efter kampen, og dejligt igen at være tilbage på eget græs, hvor vi endnu ikke har tabt en kamp. Næste onsdag går turen til Bredballe, hvor vi spiller 19.30. Der ønskes fra spillertruppens side flere store størrelser i spillersættet. De nuværende trøjer er desværre krympet i vask. Vel mødt.

Luk