Menu

Madsby Pigecup 2024

image
René Pløen
03. juni 2024 kl. 18:30
I weekenden fra fredag d. 31/5 til søndag d. 2/6 i det herrens år 2024 var der atter Madsby Pigecup

I weekenden fra fredag d. 31/5 til søndag d. 2/6 i det herrens år 2024 var der atter Madsby Pigecup. 286 hold med i omegnen af 3000 piger havde sat hinanden stævne på f’ernes baner ved Madsbyparken, på banerne ved Hannerup, banerne ved FIC og banen ved Nørre allé. For med alle de enormt mange tilmeldte piger, så var der brug for alle de baner man kunne skrabe sammen i byen. Hele 29 baner var således i brug forskellige steder i Fredericia denne weekend.

Dette er naturligvis et højdepunkt for pigerne, men i sandhed også for trænerne og supporterne (forældrene). 

Alle skulle mødes på Kirstinebjergskolen afd. Indre Ringvej kl. 17.00, hvor sovepladserne blev fordelt i den gymnastiksal, der var blevet tildelt Erritsøpigerne og deres trænere. En varm gymnastiksal med gardiner, der ikke virkede, og gulve der knirkede. Måske ikke lige opskriften på god nattesøvn. Men pigerne er jo ikke taget til Madsby Pigecup for at sove, og trænerne var jo i deres hovmodighed overbeviste om, at de nok skulle klare det hele, så ingen brokkede sig over dét. Derefter var der afgang mod Madsbyparken, hvor der først var aftensmad, og fra cirka kl. 20 indmarch. Vi havde endda fået den ære at bære det store Madsby banner under indmarchen, så det var en stolt og larmende flok piger som indtog Madsby.

33 piger, fordelt på 3 hold, kæmpede sig gennem 2 brandvarme dage på Madsby heden, hvor de spillede en flot omgang fodbold. Holdånd og kammeratskab var fokuspunkterne, til den sidste Madsby Pigecup, for disse piger, i de rød/blå spilledragter. Der blev sat et flot punktum med kampråb som kunne høres på den anden side af Lillebælt. 

Luk