Ny sejr til Egif oldboys mod Vonsild (Egif 3-1 Vonsild)

image
Lasse Grøn
30. august 2024 kl. 19:51
Egif oldboys leverede som sædvanligt på hjemmebane.

Egif oldboys leverede som sædvanligt på hjemmebane. Denne gang gik det ud over Vonsild, der fejlagtigt troede, at de kunne hente en sejr med blot 11 mand. Vonsild måtte dog endnu en gang erkende, at de ikke kunne hamle op mod Egif.
Øberg gjorde også alt for at motivere Egif inden kampstart, da han lagde et billede op på facebooksiden med 2 kasser saftevand, som han ville stille spillertruppen til rådighed efter kampen. Lækkert!
Vonsild startede godt og kom foran efter cirka 20 minutter. 0-1. Chris, der startede ude, ville det dog anderledes, da han 3 minutter senere kunne sætte indersiden på en lækker frispilning fra Møller. 1-1. Chris havde erstattet Kent Paulsen, der spillede de første 10 minutter. Flot af Kent, at han alligevel kunne holde 10 minutter. Det var nok de færreste, der havde regnet med dette. Det skulle faktisk vise sig senere i kampen, at Kent spillede hele 15 minutter UDEN pause. Flot!
Møller var i øvrigt ikke stoppet med at levere noget lækkert til publikum. Møller kanonerede bolden sikkert i mål efter en aflevering af F. Stenderup. Sikke et projektil! 2-1. Det må være første, eneste og sidste gang, at Møller laver sådan et mål.
2. halvleg startede med massiv Egif dominans, men vi havde svært ved at sætte dødsstødet helt ind. Vonsild lurede lidt på kontra, og Grøn leverede undervejs i halvlegen en pragtredning. Hvordan Grøn nåede helt derud, kan kun guderne svare på. Grøn undgik tilmed at blive skadet i situationen. Chris lukkede ballet med en klog afslutning ude fra siden af ved at skyde den inden om målmanden. Den unge Xhavit stod for oplægget. 3-1.
Vonsilds spillere havde nu mindre ilt end selveste Kent Paulsen, og kiggede misundeligt til, når Egif skiftede ud. Det er altså vigtigt at kunne bytte en mand i ny og næ i oldboysfodbold!
Det endte med en sikker 3-1 sejr.

Egif var oversidder d. 28. august og skal nu spille en showkamp mod Fff lørdag d. 31. august. Her skulle der gerne være mulighed for hoppeborg til børnene, lidt pølse til konerne og ellers bare god stemning i Egif. Fff stiller med et blandet oldboys- og serie 4 hold. Egif oldboys vil efter kampen nyde den gode stemning på pladsen og kigge på lidt delfiner og marsvin på en hvalsafari. Slutteligt lidt god mad i hyggeligt selskab på Freddies. Vel mødt!